CBMSTUFF FORUM
Blank Display - Printable Version

+- CBMSTUFF FORUM (https://www.cbmstuff.com/forum)
+-- Forum: CBMSTUFF PRODUCTS (https://www.cbmstuff.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: WiModem232 (https://www.cbmstuff.com/forum/forumdisplay.php?fid=79)
+--- Thread: Blank Display (/showthread.php?tid=588)



Blank Display - Vintagegeek - 11-01-2018

My WiModem232OLED’s display is no longer functioning.
The WiModem232 itself is still working fine. Just no display.
Just blank screen. 
Anything I can do?
Thanks.


RE: Blank Display - admin - 11-02-2018

Return it and I can replace the display. These are glass and pretty fragile, so they can't be dropped.


RE: Blank Display - Vintagegeek - 11-02-2018

(11-02-2018, 08:50 AM)admin Wrote: Return it and I can replace the display.  These are glass and pretty fragile, so they can't be dropped.

Hi.
I’ve had it in this (see pic) case since a week after I started using it back in May. About a month ago the display would stop after about an hour of use. So I’d unplug plug it. And wait a while, plug it back in, and then the display would come back on. Throughout this the Wimodem232 would function and still does. Finally a few days ago the display did not come back on. Just wanted to give you the gist of things. Thanks.


RE: Blank Display - admin - 11-02-2018

Ok, sounds like a faulty display. I have had one on for months without issues, so it's not a normal thing for sure. Just send it back and I will replace it.


RE: Blank Display - Vintagegeek - 11-02-2018

Got the address. Will send. Thx. Chris


RE: Blank Display - Vintagegeek - 08-07-2019

Hi. Thanks for the replacement. Works great. Chris.


RE: Blank Display - admin - 08-07-2019

No problem!